Select Page

El segon premi és per a Elisabeth Muñoz i el tercer el comparteixen Joaquín Plana i Mª Fernanda Vázquez.

Ahir a la vesprada tenia lloc la visita del jurat a la Mostra d’Artesania per valorar i fer entrega dels premis d’esta 41 edició. Comptabilitzada la votació del jurat a cadascuna de les 16 peces a concurs, una per cada lloc d’artesania present, el resultat determinava que el joier Luis Rama s’alçara amb el primer premi; Elissabeth Muñoz, taller de cuir i pell, s’emportés el segon premi i que els artesans Joaquín Plana, llana i joguines i Mª Fernanda Vázquez, orfebreria i bijuteria, compartisquen el tercer premi.

Com recorda l´edil de Cultura i presidenta del Jurat, Pepa Victoria Pérez, el primer premi està valorat en 1.000€; el 2n a 500€ i el tercer suposa l’entrada directa a la Mostra de l’any següent sense haver de passar per la selecció prèvia.

Una vegada donats a conèixer els premiats, la responsable municipal de Cultura felicitava els guanyadors. “Enhorabona als guanyadors i també als que en esta ocasió no ho heu sigut. No ha resultat una tasca fàcil puntuar les obres perquè totes presenten molta qualitat, disseny, tècnica i una dosi d’il·lusió alta a l’hora d’explicar al jurat en què consisteix. No deixeu de treballar amb tant d’entusiasme perquè en part és el que ens permet a tots els alteans, alteanes i visitants gaudir cada any d’una Mostra d’Artesania tan singular i d’alta qualitat”.

Pepa Victoria Pérez també agraïa a UNART, la Unió d’Artesans d’Altea, la seua implicació en l’organització de la Mostra, que este any compleix el 41è aniversari.

A la Presidenta del Jurat el van acompanyar com a membres del mateix, els regidors Deo Sánchez, portaveu del PSPV-PSOE; Rocío Gómez, portaveu del PP; Diego M. Coello, portaveu de VOX ; Pepi Durá, tècnica de comerç de l’Ajuntament i Ignacio Beltrán, tècnic municipal de Cultura. Exercia com a secretari del mateix, Fernando de Trazegnies.

La Mostra d’Artesania serà present a la Plaça de l’Església d’Altea fins al 15 de setembre, tots els dies de la setmana, en horari de 19:00 a 00:30h.

 

Pin It on Pinterest